Skip to main content
Yin yoga - Groepssessies te Waasmunster

Bij Yin Yoga nodigen we ons lichaam uit om naar diepere lagen van spanning toe te bewegen. Door langer en ontspannen in bepaalde houdingen te blijven, werken in op de diepere weefsels rondom onze gewrichten en beenderen. Yin Yoga heeft op deze manier een kalmerende werking op het zenuwstelsel.

De focus bij deze vorm van yoga ligt niet op het ‘correct’ uitvoeren van, maar evenmin op spieropbouw.  Je wordt dus niet gecorrigeerd. Wel wordt je uitgenodigd om stap voor stap (terug) contact te maken met jouw lichaam, en op basis daarvan keuzes te (leren) maken en acties te ondernemen. Dit alles zonder oordeel en zonder verwachtingen, met een bewuste aanwezigheid in het hier en nu. 

Ben jij op zoek naar een trage en zachte vorm van Yoga waarbij de nadruk wordt gelegd op lichaamsbewustwording? Dit in een kleine maar fijne groep van mensen onder begeleiding van een gekwalificeerd Yin yoga facilitator en lichaamsgericht psychotherapeut i.o.? Dan kan jij je via deze link inschrijven voor deze wekelijkse groepssessies. Dit steeds op woensdagavond van 20 – 21.15 uur. Snel inschrijven is hierbij belangrijk aangezien er min. 3 en max. 6 mensen per sessie kunnen worden toelaten. Het tarief voor één sessies is 20 euro.

VOOR WIE: Voor al wie klachten ervaart van spanning, pijn of stress en op zoek is naar een manier om zichzelf te ont-moeten.

Personen met eerder complexe dissociatieve symptomen, ernstig seksueel trauma of een psychotische kwetsbaarheid worden aangeraden een individueel traject te doorlopen.

LOCATIE: Molenstraat 14 te Waasmunster

Vertragen, Verstillen & Verdiepen

Molenstraat 14, 9250 Waasmunster