Skip to main content
Praktisch

Eerste contact

Om een eerste afspraak in te plannen mag u rechtstreeks contact opnemen met één van de therapeuten van de spiegeltent. Dit via hun persoonlijk email-adres of telefoonnummer
Indien u niet goed weet welke therapie het best bij jou past, kan u ook steeds een mailtje sturen naar het algemeen emailadres van de spiegeltent op leen@despiegeltent.be of contact opnemen met Leen Titeca op het nummer: 0477/81.08.36

Eerste gesprek

In een eerste kennismakingssessie wordt er geluisterd naar de reden (en) van uw komst, uw twijfels, vragen en verwachtingen. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de manier van werken. Deze is afhankelijk van de therapievorm die door u gekozen werd.
Zo zal de manier van werken binnen psychotherapie anders zijn dan deze bij lichaamsgerichte psychotherapie. Binnen deze eerste kennismakingssessie wordt samen met de therapeut bekeken of uw vraag goed aansluit bij de door u gekozen therapievorm.

Duur

Hoe het therapieproces verloopt en hoeveel sessies er nodig zijn, is bij elke therapie verschillend. In het algemeen wordt er aangestuurd op één sessie per week.

Een sessie heeft gewoonlijk een duur rond de 50 minuten.

Betaling & afspraken

Betaling gebeurt na elke sessie. De richtprijs voor een consultatie is €60. De toepassing van een sociaal tarief is indien nodig bespreekbaar.

Aan het einde van elke sessie wordt de volgende afspraak vastgelegd.

 

Afspraken kunnen tot 24u op voorhand geannuleerd worden, anders dient de sessie alsnog betaald te worden.

Bij de meeste therapeuten van ons team is het mogelijk om via payconiq te betalen.

Terugbetaling psychotherapie

De meeste van onze therapeuten binnen ons team zijn erkend bij verschillende mutualiteiten waardoor gedeeltelijke terugbetaling mogelijk is. De meeste mutualiteiten betalen enkele sessies psychotherapie deels terug. Meer informatie daarover kan u hier vinden.

Sommige van onze therapeuten zijn geconventioneerd waardoor u voor een voordelige prijs therapie kan volgen. Deze sessie zijn gelimiteerd. Vraag dit steeds na bij de therapeut waarbij u therapie wil volgen.

Locatie

Deze nieuwe vestiging van de spiegeltent is gelegen in de bossen van Waasmunster op ‘De Heide’.
Bij het binnenkomen in de praktijk mag u meteen plaats nemen in de wachtzaal.

Molenstraat 14
9250 Waasmunster

Bereikbaarheid met de wagen

De praktijk is dichtbij de afrit Waasmunster en dus vlot bereikbaar via de E17. U kan parkeren aan de praktijk (niet betalend). Deze praktijk is op 20 min rijden van Gent en 25 min rijden van Antwerpen.

Bereikbaarheid met de bus

Bus lijnen 81 – 82  – 91
Halte Waasmunster Stationstraat en dan nog even te voet.
Er is ook een mogelijkheid tot het nemen van de belbus: lijn 270-290

Bereikbaarheid met de trein/ fiets

De praktijk is vlot bereikbaar met de fiets en ligt op 10 min fietsen van het station van Sinaai. (spoor Gent-Antwerpen)

Leen Titeca blijft zowel praktijk voeren te Gent/Zwijnaarde als in deze nieuwe vestiging in Waasmunster

Langeplankstraat 19
9052 Gent/Zwijnaarde

Contactformulier

    Molenstraat 14, 9250 Waasmunster