Skip to main content
TRE® – Groepssessies te Gent/Zwijnaarde

TRE® staat voor “Tension and trauma releasing exercises ®” en is een lichaamsgerichte methode die tot stressreducering kan leiden. TRE is een heel mooie tool om in een eerste fase zelfstandig en eenvoudig meer voeling te krijgen met jouw lichaam en jouw lichaamseigen grenzen. In een tweede fase kan het jou helpen dagelijkse stress of dieperliggende spanningen los te laten. Wanneer je TRE® op een voor jou passende manier, regelmatig uitvoert, komt er een deugddoend en diepgaand herstelproces op gang. Dat wil zeggen dat het jou kan helpen om behalve los te laten, terug in balans te komen.

Wil jij graag deze techniek aangeleerd krijgen en/of ben je op zoek naar een onderhoudsgroep, een kleine maar fijne groep van mensen om samen TRE te beoefenen onder begeleiding van een erkend TRE-provider i.o.?  Dan kan jij je via deze link inschrijven voor deze wekelijkse groepssessies die van start gaan vanaf woensdag 6 september 2023. Dit steeds van 10 tot 11 uur in de voormiddag. Snel inschrijven in belangrijk aangezien ik min. 3 en max. 5 mensen per sessie kan toelaten. Het tarief voor één sessies is 25 euro.

VOOR WIE: Voor al wie op zoek is naar een zelfhulptool om dagelijks stress of dieper liggende spanningen los te laten. Personen met eerder complexe dissociatieve symptomen of een psychotische kwetsbaarheid worden aangeraden een individueel traject te doorlopen.

LOCATIE: Langeplankstraat 19 te Zwijnaarde/Gent

… Release, Rebalance, Renew,…

Molenstraat 14, 9250 Waasmunster